• Instalare

  Luand in considerare necesitatile dumneavoastra concrete, specialistii nostri va pot oferi solutia tehnica optima perfect adaptata cerintelor si conditiilor de lucru din cadrul companiei dumneavoastra. Instalarea unei centrale telefonice impreuna cu o retea date - voce reprezinta o eficientizarea a comunicatiilor in cadrul unei firme.

  Punctul de plecare il va reprezenta vizita specialistilor nostri la sediul dumneavoastra, evaluarea conditiilor concrete, realizarea unei schite de proiect si alcatuirea unui deviz estimativ.

  Retele structurate voce - date:

  Retele telefonice clasice

  Printr-un sistem de conectica adecvat, semnalele (tonurile) sunt prelute de la nivelul placilor centralei si cu ajutorul unor cabluri dedicate sunt repartizate intr-un repartitor de telecomunicatie. Rolul acestui repartitor este dublu: interfatarea cu cablurile de retea, respectiv verificarea si izolarea tonurilor de centrala. Tot la nivelul acestui repartitor se monteaza si protectorii cu descarcare in gaz care protejeaza centrala de eventuale supratensiuni venite de pe circuitele externe. De la nivelul repartitorului cablurile de retea realizeaza coneziunea cu posturile de lucru, respectiv telefoanele de interior.

  Vreau sa primesc noile oferte!