Beia Consult prezinta noutatile de la parteneri in luna septembrie


Beia Consult International – Partener Acreditat Siemens si Dialogic Regional Distributor - anunta stirile din luna septembrie, impreuna cu partenerii sai Gigaset, OTT Hydromet / Adcon / Lufft, Siemens Enterprise Communications – Unify, Aspect Software, 3DS Dassault Systemes / Exalead, Alcatel-Lucent, Ericsson, Dialogic, Cisco, innovaphone, Avaya, Snom si Hughes Network Systems.

Beia Consult va participa la evenimentul IMWorld 2016 (stand 13) intre 5 si 6 octombrie, la Romexpo, Bucuresti. IMWorld ese unul dintre cele mai importante evenimente business-to-business din Romania, dedicat mediului digital si mobil si solutiilor software. Cititi mai multe despre eveniment pe pagina de Facebook Beia Consult Intl.

Gigaset AG, furnizor de solutii de comunicatii inovative pentru IMM-uri, introduce Gigaset pro Unified Communication Suite (UC Suite) – o suita software completa pentru integrarea tehnologiilor de comunicare cu software-ul de baza al unei afaceri. Cu ajutorul software-ului inovator si usor de utilizat, organizatiile si utilizatorii finali care au nevoie de solutii scalabile, sunt capabile sa integreze voce si mesaje intr-o platforma puternica de comunicatii pentru afaceri.

Lufft (membru al OTT Hydromet) a participat la Meteorological Technology World Expo in Madrid si a prezentat publicului una dintre cele mai recente evolutii ale senzorilor de mediu al companiei: senzorul meteo WS3000. In plus, publicul a avut ocazia de a vedea premierea produsului si alti senzori meteo high-tech de la Lufft.

Unify, brand-ul Atos pentru software si servicii de comunicatii participa la Educause Annual Coference, conventia formata din specialisti IT si furnizori de tehnologie din intreaga diversitate a invatamantului superior. Conferinta creaza oportunitati de networking pentru colegi pentru a face schimb de idei cu privire la strategii, modificarea conducerii, procese eficiente, ce functioneaza, si uneori – cel mai important – ce nu functioneaza.

Aspect Software, cel mai mare furnizor international de solutii de centre de contact in cloud si optimizare a interactiunii cu clientii a anuntat ca iSelect, un lider din Australia pentru asigurari, utilitati si consiliere finante personale, a incheiat un parteneriat cu Aspect pentru a face posibila pe deplin viziunea companiei de a deveni “magazinul de administratori pentru viata” din Australia. “Life admin” este un individ ce ajuta zi de zi o persoana cu managementul taskurilor cum ar fi banking, stabilirea de rezervari, plata facturilor sau raspunderea la e-mail-uri ce nu tin de munca.

Dassault Systemes, compania 3DEXPERIENCE, lider mondial in software si solutii de design 3D a anuntat lansarea a “Perfect Order”, o solutie pentru resursele naturale care ajuta companiile miniere sa isi imbunatateasca eficienta si rentabilitatea lantului de aprovizionare. “Perfect Order” ofera capabilitati digitale end-to-end de gestionare a lantului de aprovizionare pentru mai multa vizibilitate, control si predictibilitate a operatiunilor.

Emirates Palace, renumitul hotel de lux din Abu Dhabi, a implementat un intrument de servicii de telefonie mobila pentru a oferi clientilor o noua si cuprinzatoare experienta telefonica. Solutia oferita de ALE care functioneaza sub marca Alcatel-Lucent Enterprise, face legatura oaspetilor cu serviciile hoteliere prin intermediul propriului lor smartphone pentru o experienta mai placuta si imbunatatita pentru oaspeti.

T-Mobile SUA si Ericsson au anuntat rezultatele studiului lor legat de tehnologia 5G, care a inclus un apel voce intre retelele 4G si 5G folosind sistemul radio prototip Ericsson 5G si dispozitivele si reteaua LTE a T-Mobile.

Dialogic, un furnizor de aplicatii optimizate pentru cloud si de infrastructura pentru furnizorii de servicii, intreprinderi si dezvoltatori a anuntat ca societatea va participa la Oracle OpenWorld 2016, actionand ca parte integrala pentru un numar de demonstratii live care prezinta aplicatii avansate de customer experience, bazate pe Dialogic PowerMedia XMS.

Cisco si Salesforce ce are platforma Customer Success si cel mai bun CRM din lume, au anuntat o alianta strategica pentru a permite utilizatorilor business sa fie mai productivi decat oricand inainte. Cele doua companii vor dezvolta si promova in comun solutii IoT si platforme pentru centre de contact cu Salesforce Sales Cloud, IoT Cloud si Service Cloud.

Innovaphone AG, specialistul din Sindelfingen in comunicatii business, a anuntat interoperabilitatea produselor companiei cu solutiile de casti si difuzoare Sennheiser. Intreaga gama de telefoane IP Innovaphone este, fara exceptie, compatibila cu difuzoarele si castile Sennheiser.

Avaya anunta o noua abordare a securitatii retelei, care are ca scop reducere numarului tot mai mare de incalcari ce compromit integritatea si confidentialitatea datelor. Noua abordare va permite organizatiilor sa creeze hiper-segmente camuflate, in cadrul retelelor personale, ce vor fi invizibile pentru hackeri, fiind o solutie elastica pentru protejarea “everywhere perimeter”.

Snom Technology AG, lider producator de telefoane IP de afaceri si furnizor de top din Europa de telefoane IP la nivel mondial, a anuntat ca a selectat AINEO Networks ca distribuitor al produselor companiei pentru Japonia si Coreea.

Hughes Network System, lider global in solutii si servicii de banda larga prin satelit, a semnat un acord cu Airbus Defence and Space pentru a extinde parteneriatul lor de afaceri si a servi cerintele in crestere de comunicatii tactice militare din intreaga lume.

La 03-09-2016 de Beia Consult


Vreau sa primesc noile oferte!