Beia Consult prezinta noutatile de la parteneri in luna iunie


Beia Consult International – Partener Acreditat Siemens si Dialogic Regional Distributor – anunta stirile din luna iunie, impreuna cu partenerii sai Gigaset, OTT Hydromet / Adcon / Lufft, Siemens Enterprise Communications – Unify, Aspect Software, Panasonic, 3DS Dassault Systemes / Exalead, Lancom Systems, Alcatel-Lucent, Media5 Mediatrix, Dialogic, Snom, Cisco si KEYMILE.

Beia Consult participă la Cea de-a treia ediţie a conferinţei internaţionale Water Resources and Wetlands derulată în perioada 8-10 Septembrie la Tulcea. De asemenea, compania a participat la o sesiune de training găzduită de Alcatel-Lucent, în Bucureşti.

Gigaset Group nu plănuieşte să stagneze în industria de smartphone-uri. Dl. Pan Sutong, acţionarul majoritar şi unul dintre partenerii strategici ai Gigaset AG, a reconfirmat continuarea implicării, alături de Gigaset Group, în industria de smartphone-uri. În prezent, compania lucrează la cea de-a doua generaţie a seriei ME.

Lufft, membru al OTT Hydromet, i-a impresionat pe experţi cu succesul avut în domeniul inovării şi a câştigat “TOP 100 Seal of Approval Award”. Compania dezvoltă şi produce componente şi sisteme pentru tehnologiile de măsurare a parametrilor climei şi mediului. Inovaţiile, cum ar fi senzorul MARWIS pentru vehicule de iarnă sau senzorul pentru vânt bazat pe ultrasonice VENTUS-UMB, fac din compania tradiţională Fellbach un lider în domeniul inovării.

Unify, brand-ul Atos pentru software și servicii de comunicații, a anunţat faptul că Circuit, serviciul de cloud pentru comunicaţii mobile şi colaborare al Unify, este disponibil prin intermediul TelekomCLOUD, platforma pentru produsele de tip cloud a Deutsche Telekom. În cadrul lansării, a fost făcută o ofertă specială clienţilor TelekomCLOUD, anume o versiune trial a Circuit, pentru o perioadă de 90 de zile. Aceasta permite companiilor de dimensiuni medii să încerce, în mod gratuit, beneficiile unei modalităţi inovative de colaborare prin cloud. Prin soluţia Octopus FX de tip UC-SME, telefoniile tradiţionale şi moderne pot fi interconectate fără probleme.

Aspect Software, cel mai mare furnizor internaţional de soluții de centre de contact în cloud și optimizare a interacțiunii cu clienții, a anunţat câştigătorii celei de-a doua ediţii anuale a ACE Awards, care oferă recunoaştere şi îi celebrează pe clienţii care au un succes răsunător cu tehnologiile Aspect. La fiecare categorie, câştigătorii sunt aleşi pe baza abilităţii de a oferi utilizatorilor experienţe memorabile sau de a realiza eficientizarea substanţială a activităţii lor folosind o soluţie oferită de Aspect.

Panasonic, un lider în implementarea soluţiilor tehnologice avansate din domenii ca sport, divertisment şi retail, a anunţat că a finalizat achiziţia afacerilor de instalare audio-video de la specialistul în domeniul audio Pro Media, pentru o sumă ce nu a fost dezvăluită.

Dassault Systems, compania 3DEXPERIENCE, lider mondial în software și soluții de design 3D, a anunţat că a extins colaborarea în sectorul ingineriei nucleare. Aceasta are ca scop îmbunătăţirea performanţelor industriale şi de management a proiectelor inginereşti complexe, folosind tehnologii digitale.

LANCOM Systemes, lider German în producerea de soluții de rețea pentru sectoarele publice și private, îşi măreşte portofoliul de routere VPN cu un nou model pentru medii industriale. LANCOM IAP-4G este un router celular cu un modem LTE integrat şi multimod, pentru viteze de date de până la 100 Mbps. Dispozitivul este dotat cu o carcasă de metal împotriva prafului (clasă de protecţie IP 50) şi permite funcţionarea la o gamă largă de temperaturi (-20 – 50 grade Celsius).

Alcatel-Lucent a organizat un training în cadrul căruia au participat echipele din departamentele tehnic şi de vânzări din cadrul companiei Beia şi au aflat despre cele mai recente tehnologii şi inovaţii.

Media5 Corporation va participa la Broadsoft Connections 2016, unul dintre cele mai importante evenimente din industria telecomunicaţiilor. Boradsoft Connections ajută întreprinderile să anticipeze noile tendinţe, astfel încât să atingă performanţe optime.

Dialogic a anunţat astăzi că va găzdui un eveniment live de tip seminar prin internet (webinar) intitulat “Service Reliability of IP-based Communications is Not Optional”, în cadrul căruia va dezbate pe tema impactului mecanismelor de echilibrare asupra robusteţii serviciului.

Snom Technology AG, dezvoltatorul de top al Telefoanelor IP profesionale şi pentru afaceri, este mândru să anunţe că este membru al “TeleTrusT Asociation of Germany”. Un exemplu reprezentativ al interesului Snom în domeniul securităţii comunicaţiilor îl constituie produsul “No Spyware Guarantee”, răsplătit prin câştigarea Certificatului de Calitate “Security made in Germany”.

Cisco a anunţat o nouă platformă creată pentru a ajuta clienţii să beneficieze de transparenţă completă asupra tuturor informaţiilor din data center, în timp real. Cisco Tetration Analytics colectează informaţii telemetrice de la senzori software şi hardware, urmând ca apoi să le analizeze folosind tehnici avansate de Machine Learning. Tetration este destinat operaţiilor criticie din data center, cum ar fi confirmarea politicilor, aplicarea legilor şi migrarea către un model de securitate whitelist.

KEYMILE, furnizorul principal de soluţii în domeniul comunicaţiilor critice, a lansat o nouă modalitate de criptare, SECUI, pentru platforma lor de multi-service şi transmisie XMC20. Soluţia este inovatoare în furnizarea de soluţii de criptare end-to-end foarte sigure în reţele misiune-critică, şi în acelaşi timp menţine un nivel înalt de disponibilitate a informaţiilor, necesar unor astfel de infrastructuri.

La 30-06-2016 de Beia Consult


Vreau sa primesc noile oferte!