Beia Consult prezinta noutatile de la parteneri din luna decembrie


Beia Consult International – Siemens Approved Partner & Dialogic Regional Distributor anunta noutatile din decembrie, impreuna cu partenerii sai Adcon Telemetry, OTT Hydromet, Siemens Enterprise Communications – Unify, Gigaset, Panasonic, Aspect Software, 3DS Dassault Systemes / Exalead, Lancom Systems, Hughes Network Systems, Microsoft, Alcatel-Lucent, Media5 Mediatrix, Keymile si Dialogic.

Cu ocazia sarbatorilor de iarna, Beia Consult a sustinut o actiune caritabila cu ajutoare pentru copii din satul Beia. Universitatea Politehnica din Bucuresti a achizitionat de la Beia o retea de senzori wireless astfel incat studentii vor putea studia si testa diferite aplicatii in domeniul telemetriei si a functionalitatii senzorilor.

OTT Hydromet a participat la NGWA Expo, un eveniment tinut de National Ground Water Association, cea mai importanta organizatie non-profit a apelor subterane, responsabila de dezvoltarea, gestionarea si utilizarea apei. OTT Hydromet a prezentat noile sale aplicatii in masurarea apelor subterane folosind sateliti si optiuni de comunicatii celulare.

Circuit, serviciul inovativ de colaborare in cloud furnizat de Unify, a fost adaugat in portofoliul Managed Workplace al Deutsche Telekom. Ca urmare, acest serviciu pentru comunicatii mobile si colaborare este acum disponibil in cloud pentru intreprinderile mici si mijlocii.

Ca parte a „Strategiei 2015”, comitetul executiv a inceput din 2012 sa alinieze Gigaset cu noile domenii in crestere, cum ar fi casa inteligenta si solutii de telefonie de afaceri. Parteneriatul incheiat cu Fondul Goblin, Singapore din 2013 si intrarea companiei pe piata de smartphone-uri a marcat un moment important in miscarea Gigaset catre diversitate.

Panasonic a luat parte la una dintre cele mai mari expozitii de robotica din lumea, Expozitia Internationala de Robotica 2015 (2-5 decembrie, la Big Sight, Tokyo). Panasonic a propus numeroase solutii de robotica ce pot contribui la o gama larga de industrii, inclusiv industria prelucratoare, precum si industria primara reprezentata de agricultura si industriile si serviciile asemanatoare. Robotul de cules rosii „HOSPI-Rimo” care este dezvoltat in prezent si robotul conectat in paralel ce pot fi invatate direct cu abilitati de mecanica au atras foarte multa atentie.

Aspect Software, un lider premiat in furnizarea de solutii de management complet integrate in cloud si solutii de back-office, a anuntat ca Tripudio Telecom a finalizat un acord cu Aspect Software care va perminte furnizorului global de telecomunicatii sa incorporeze software-ul Zipwire in reteaua sa de telefonie pentru a servi clientii sai din Marea Britanie si Europa.

Dassault Systemes, compania 3DEXPERIENCE, lider global in proiectarea 3D si Meyer Werfit, unul dintre liderii constructori de nave de croaziera din lume au anuntat ca Meyer Werfit a implementat solutiile Dassault Systemes „On Time to Sea” si „Designed for Sea” pentru a proiecta mai eficient si pentru a construi nave de croaziera pentru ocean, pentru a imbunatati abilitatile sale de inovare si a isi extinde pozitia de lider de piata.

LANCOM Systemes va participa la EuroCIS 2016 pentru a expune solutiile sale inovative de infrastructura, care sunt baza pentru comerciantii cu amanuntul sa digitalizeze cu succes procesele lor de afaceri. Avand standul C09 in sala 10, liderul german in solutii de retea pentru companii se concentreaza pe aplicatii moderne bazate pe radio, cum ar fi ethichetarea electronica a rafturilor (ESL), LAN fara fir pentru oaspeti si gestionare a retelei bazate pe cloud. Mai mult, LANCOM indroduce primul punct global de acces WLAN, Gigabit, cu ESL integrat si functionalitatea iBeacon care, datorita designului carcasei este ideal pentru magazine, mall-uri si piete.

Microsoft a anuntat crearea Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA) Linux privind certificarea Azure. Creat in colaborare cu Fundatia Linux, organizatia non-profit care permite inovarea in masa prin open source, aceasta certificarea reprezinta un pas important in extinderea integrarea tehnologiei intre Microsoft si comunitatea open source.

Hughes Network Systems, liderul global in solutii si servicii prin satelit de banda larga a anuntat ca a primit un premiu de argint ca fiind una din companiile de top din America de Nord in competitia Best in Biz Company of the Year 2015.

Alcatel-Lucent a semnat acorduri de colaborare cu lideri in industria de software si hardware pentru cloud, Red Hat, Advantech si 6WIND pentru a accelera livrarea produselor de retea comerciala de acces radio virtualizata (vRAN).
Colaborarea cu aceste companii va spori tehnologia Alcatel-Lucent vRAN, care lucreaza pe platforma CloudBand NFV, asigurandu-se ca aceasta va satisface cerintele de performanta si fiabilitate cerute de furnizorii de servicii la scara larga.

KEYMILE foloseste celule de metanol in hibridul sau de servicii cu acces multiplu XMC20. Ca urmare, retelele de comunicatii critice au o sursa de alimentare neintrerupta pentru perioade lungi de timp, stimuland fiabilitatea si disponibilitatea semnificativ.

Media5 Corporation participa la CES 2016 in Las Vegas, pe 6-9 ianuarie 2016, prezentand actualizari pentru M5T IMS/SIP SDKs. De asemenea, compania va organiza o sesiune de trainig pentru partenerii sai in martie 2016, Sherbrooke, Canada despre provizionarea si depanarea celor mai bune practici in implementarea de SIP Trunks si servicii gazduite cu produse Mediatrix.

Dialogic, un furnizor global de solutii software de infrasturctura de retea a anuntat ca NewNet Communications Technologies a selectat solutia de procesare media Dialogic PowerMedia XMS pentry a sprijini virtualizarea pentru anumite aplicatii call center voce gazduite de VoltDelta. VoltDelta a fost achizitionat de NewNet la sfarsitul anului 2014.

La 01-01-2016 de Beia Consult


Vreau sa primesc noile oferte!